Beschrijving

Als je zowel van koffie als van chocolade houdt, dan krijg je met dit product een espresso die beide op de beste manier verenigt.

Omdat we bij Kaffekapslen weten dat koffie en chocolade gewoon goed samen gaan, hebben we hier een koffie gecreëerd waar je ze allebei tegelijk kunt hebben.

Met onze Chocolade Espresso krijg je een koffie die totaal anders smaakt dan de koffie die je gewend bent. Want met de chocolade die aan de koffie wordt toegevoegd, krijg je een koffie met een extra rijke en aangename smaak, waarbij je echt van beide smaaknuances tegelijk geniet - zoals je zou genieten van de koffie met een goed stuk pure chocolade.

We hebben deze koffie gemaakt op een melange van medium gebrande Arabica bonen en Robusta bonen waar tijdens het branden de chocolade aan is toegevoegd. Het resultaat is een uitgebalanceerde koffie die wordt afgewisseld met een klassieke Espresso-smaak van Arabica- en Robusta-bonen, die gepaard gaat met een uitgesproken chocoladesmaak.

Als je graag nieuwe koffiesoorten probeert, kunnen we alleen maar aanraden om ook een chocoladekoffie te proberen. Want hier krijg je gegarandeerd een unieke en andere smaakervaring die je snel vergeet.

Wij leveren deze spannende Chocolade Espresso voor een aantrekkelijke prijs - in 10 capsules die perfect passen bij uw Nespresso® machine.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Chocolade, Donker geroosterde bonen

Eigenschap

Aluminium, Koffie met smaak

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

03.08.2025

Espresso Chocolade - Premium

10 capsules voor Nespresso®

(10)

Recensies (10)

Wow heerlijk. Een verwenmoment. Eerst de chocolade espresso door de machine en dan jullie espresso er bovenop. Dan door 't crème laagje kleine slokjes nemen. Mijn ochtend kan niet meer stuk. Lees meer
Lekkere espressokoffie! Lees meer
Jaren opzoek geweest naar deze koffie voor de nespresso en eindelijk gevonden op deze site, samen met meerdere lekkere aparte smaken. Chocola is niet te overheersend maar ook niet te weinig. De perfecte combinatie Lees meer
Ik wel best beoordelen maar niet met legimentatie ik heb mijn beoordeling al opgestuurd als dat niet lukt zonder legimentatie dan geen beoordeling Lees meer
Erg lekkere koffie Lees meer
Does not taste like chocolate. Quality of the capsule is not very good. Lees meer
Vind het geen bijzondere koffie, proef geen chocolade afdronk. Vind het zelf een wat waterige slappe koffie ondanks de ristretto of espresso volume knop. Niet voor mij. Lees meer
Een heel vriendelijk prijsje, maar de chocolade zit wel in de neus, maar niet erg in de smaak. Lees meer
Erg lekker deze chocokoffie cups. Lees meer
Deze koffie is ook heel lekker voor een klein prijsje Lees meer