Beschrijving

Op zoek naar een koffie die perfect is voor espresso of filterkoffie? Dit is de koffie voor u.

Segafredo's Casa-melange is gemaakt van Arabica- en Robusta-bonen die lichter gebrand zijn dan traditionele Italiaanse koffiesoorten. Dit geeft de koffie een gekruide espresso zonder aanhoudende bitterheid. De koffie is makkelijk te drinken en wordt afgemaakt met een fijne crema.

De Braziliaanse kralen geven deze aromatische koffie smaak tonen van chocolade en hazelnoot, waardoor hij perfect is om van te genieten met een stukje pure chocolade als u dat wilt.

Segafrado Zanetti houdt toezicht op elk onderdeel van het proces van koffie maken. De Braziliaanse bonen komen van hun eigen koffieplant en worden zorgvuldig geplukt, zodat alleen de beste bonen in de uiteindelijke melange worden verwerkt. Het bedrijf blendt en brandt al jaren koffie. Hun logo is te zien in veel cafés en restaurants over de hele wereld.

U heeft de koffie waarschijnlijk al eens geprobeerd en nu kunt u er thuis ook van genieten. Met deze zak van 1000 gram bonen geniet u lang van espresso's of grote mokken vol koffie. Proef het ambacht en de passie achter een oud, traditioneel recept.

Voor het beste resultaat raden wij u aan om de koffiebonen vlak voor gebruik te malen.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Segafredo

Smaaktonen

Hazelnoot, Pure chocolade

Eigenschap

Arabica/Robusta

Houdbaar tot

28.02.2026

Segafredo Espresso Casa

1000 g. Koffiebonen

(1)

Recensies (1)

Robuuste en smaakvolle koffie! Lees meer

Vergelijkbare categoriën