Beschrijving

Met Nescafé Espresso Decaffeinato kunt u genieten van de onweerstaanbare smaak van een espresso met gemiddelde intensiteit zonder de effecten van cafeïne. Dit handige alternatief is gemaakt van heerlijke Arabica bonen voor een volle, uitgebalanceerde smaak met een rijk, geroosterd aroma. Deze capsules bereiden een kleine maar elegante cafeïnevrije espresso met een sterke en aangename smaak, fruitige tonen en een vleugje karamel. Met Nescafé Dolce Gusto machines maakt u gemakkelijk thuis een drankje van barista-kwaliteit en met deze Decaffeinato capsules krijgt uw espresso ook een fluweelzachte laag schuim.

Wilt u zo nu en dan een kopje koffie? Op zoek naar de complexe smaak van een espresso aan het einde van een lange dag, maar wil u wel lekker kunnen slapen? Dan is Nescafé Espresso Decaffeinato de perfecte optie voor u. Pak gewoon een espressokopje, start de machine en ontspan met uw lekkere cafeïnevrije espresso.

Een Nescafé Espresso Decaffeinato capsule is goed voor een kopje koffie van 50 ml en een verpakking bevat 16 capsules. De pods zijn geschikt voor gebruik in alle Nescafé Dolce Gusto machines.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaak

Fruit, Karamel

Eigenschap

Cafeïnevrij

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.09.2024

Nescafé Espresso Cafeïnevrij

16 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(3)

Recensies (3)

Ik ben niet snel van espresso, maar deze is echt een aanrader. Goede volle smaak voor de mensen die niet cafeïne houdende koffie zijn Lees meer
Lekker 'savonds nog een bakkie? Met deze heerlijke decafe espresso kan dat prima! Lees meer
Lekkere vervanging voor normale espresso. Lees meer

Vergelijkbare categoriën