Deze bundel bevat

Beschrijving

Kaffekapslen 100 Alledaagse koffie Espresso bevat 100 capsules met Kaffekapslen's eigen espressokoffie.

Wij hebben een evenwichtige Espresso ontwikkeld met een vol aroma en een licht zurige smaak. Voor onze klassieke Espresso capsules gebruiken wij donker gebrande Arabica bonen die langzaam zijn geroosterd om hun natuurlijke zoetheid en volle aroma's vrij te geven.

U kunt de Italiaanse klassieker standaard zwart drinken, maar hij smaakt ook heerlijk met een beetje melk en suiker. Espresso is ook de perfecte basis voor andere populaire dranken zoals een Cappuccino of Latte.

Kaffekapslen Alledaagse koffie Espresso bevat iets meer cafeïne dan gemiddeld en is ideaal als eerste kopje koffie 's ochtends of als een krachtige opkikker in de namiddag. En met deze bulkaankoop van 100 Espresso capsules bespaart u veel in vergelijking met de kleinere verpakkingen.

We hebben onze Alledaagse koffie Espresso ontwikkeld in plastic capsules die perfect passen in Nespresso® koffiemachines.

De verpakking bevat 100 Kaffekapslen Alledaagse koffie Espresso capsules die geschikt zijn voor gebruik in alle Nespresso® machines.

Specificaties

Aantal capsules

100

Aantal kopjes

100

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Espresso - Alledaagse koffie

100 capsules voor Nespresso®

Normale prijs € 11,50 Vanaf € 10,40