Beschrijving

Alle smaak van Dynamite Zero, nu in een gemakkelijke 12 stuks verpakking!

Er is niets vervelender dan wanneer je erachter komt dat je favoriete drank op is, net als je er zoveel zin in hebt! We helpen dit te voorkomen met onze gemakkelijke 12 stuks verpakking, zodat je een goede voorraad kan aanleggen!

Perfect om je de hele zomer vol energie en verfrist te houden. Dynamite Zero is een combinatie van drie shots espresso met melk, en wat nog beter is, zonder vet en minder dan 0,5g suiker! In het kort, het is de perfecte drank voor iedereen die een gezondere, suikerarme optie wil voor energiedrank.

Met de hoge cafeïne inhoud (115mg!) is Dynamite Zero jouw partner voor de actieve zomerdagen, en met de 12 stk verpakking, kan je met je familie en vrienden delen zonder bang te zijn dat alles opraakt.

Dus waar wacht je op? Bestel, laat afkoelen in de koelkast, en geniet!

Waarschuwing: Extreem hoge cafeïne inhoud. Moet niet genuttigd worden voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Specificaties

Milliliter

2760

Merk

Kaffekapslen

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

12.02.2025

Dynamite Zero - 12 stk.

12 x 230 ml. ijskoffie

(4)

Recensies (4)

Een lekker, lichtzoet drankje. Een keer op dieet in een dam. Behoorlijk sterk, ik raad het aan. Lees meer
De lekkerste koffie, het is goed dat het nul op een dieet precies goed is. Gezonder dan energiedrankjes, raad ik aan. En nu voor een goede prijs. Ik bestel regelmatig Lees meer
De smaak niet zo, Lees meer
Heerlijk, ijskoud drinken. Is iets gezoet Lees meer

Vergelijkbare categoriën