Beschrijving

Heb je Europa's sterkste koffiecapsule al geprobeerd? Onze nieuwe Dynamite Coffee bevat 4 keer zoveel cafeïne als een gemiddelde energiedrank, dus als je 's ochtends moeite hebt om wakker te worden, is deze capsule echt iets voor jou!

Deze koffie is eigenlijk de sterkste koffie die we ooit in ons assortiment hebben gehad. Hier krijg je een explosieve koffie met een intensiteit die zo hoog is dat deze verboden zou moeten worden en op de antidopinglijst zou moeten voor professionele atleten.

Want waar een energiedrank doorgaans 35 milligram cafeïne per 110 ml bevat, bevat onze Dynamite Coffee 143 gram milligram cafeïne per. 110ml.

Dynamite Coffee is bedoeld om gezet te worden als espresso. Als je zoveel mogelijk cafeïne uit de capsule wilt halen, overweeg dan om het in plaats daarvan als Lungo te brouwen.

Dus als je van extreem sterke koffie houdt, zijn onze Dynamite-capsules precies wat je nodig hebt. Dus bereid je voor en geniet van een extra intense koffie.

Waarschuwing: Extreem hoog cafeïnegehalte. Mag niet worden gedronken door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

30.09.2025

Dynamite Coffee

10 capsules voor Nespresso®

(36)

Recensies (36)

Vrij bittere bak koffie. Wij vinden hem niet prettig weg drinken. Helaas niks voor ons Lees meer
Wel aardige koffie, vooral geschikt als je even een 'kick' wilt. Lees meer
De naam zegt het al,krachtige espresso! Lees meer
Deze waren zeer lekker klasse Lees meer
Lekker sterk goed als pre workout! Lees meer
Altijd heerlijke koffie Lees meer
Lekker sterk! Lees meer
Heeeeeeeel erg sterk! Als je een sterke koffie zoekt die niet bitter smaakt moet je voor deze dynamite gaan. Lees meer
Ik was eerlijk gezegd een beetje bang om deze te proberen, vanwege het hoge cafeïne gehalte. Ik vond het achteraf meevallen, maar wellicht is dat omdat ik maar hele kleine bakjes drink.
De smaak was prima, deed mij een beetje denken aan DE.
Prima koffie, maar voor mij geen favoriet
Lees meer
Sterke bak, goede start van de dag Lees meer
Ik had er meer van verwacht qua sterkte, maar nog steeds wel een lekkere koffie Lees meer
Topkwaliteit goede smaak voor een klein prijsje Lees meer
Oké, Dynamite Coffee is prima te drinken. De koffie is van goede kwaliteit en heeft een aangename smaak. Het is geen uitzonderlijke koffie die je omver blaast, maar het is zeker een degelijke keuze. Als je op zoek bent naar een koffie die je dagelijkse cafeïnebehoefte bevredigt zonder al te veel poespas, dan is Dynamite Coffee een goede optie. Het is een solide keuze voor een redelijke prijs. Ik zou het aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en bevredigende kop koffie." Lees meer
geweldig Lees meer
Erg goede koffie voor als je even een oppepper nodig hebt. Sterke koffie met heel veel cafeïne. Als je de dag door moet komen is dit een prima koffie. Lees meer