Beschrijving

Bent u klaar om Europa's sterkste koffiecapsule te proberen?

Kaffekapslen Dynamite Coffee bevat extra cafeïne voor een explosieve start van de dag of een broodnodige energieboost in de namiddag. Als u iets nieuws wilt proberen, waarom gaat u dan niet voor de sterkste koffie die wij in ons assortiment hebben?

Dynamite Coffee capsules zorgen voor een koffie met een hoge intensiteit die u echt wakker maakt. Dynamite Coffee bevat vier keer meer cafeïne dan de gemiddelde energiedrank en test de grenzen van koffie met 218 mg cafeïne per 100 ml.

Vanwege het hoge cafeïnegehalte wordt Kaffekapslen Dynamite Coffee het best geserveerd als een extra sterke espresso. De capsules bevatten donker gebrande Robusta bonen voor een krachtige koffie met een heerlijke smaak.

Dynamite Coffee van Kaffekapslen bevat capsules die compatibel zijn met alle Nescafe Dolce Gusto machines.

Waarschuwing: Zeer hoog cafeïnegehalte. Dit product is niet bestemd voor consumptie door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Dit product zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Eigenschap

Robusta

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

16.02.2026

Dynamite Coffee

16 capsules voor Dolce Gusto

(14)

Recensies (14)

Heerlijke sterke bak koffie!! Lees meer
Overtreft verrassend lekker Lees meer
Echt extra sterke koffie, heerlijk in de ochtend. Bedankt Lees meer
Lekkere koffie, alleen 1 op de 7/8 knapt in het apparaat en is dus niet te gebruiken. Lees meer
Krachtige koffie vol van smaak! Heerlijk Lees meer
Echt heerlijke espresso! Mooi sterk en ronde smaak.
Soms een cupje dat het water even langs laat lopen. Uit voorzorg extra gaatje prikken helpt!
Lees meer
Lekker alleen klein beetje te sterk voor de rest is tie lekker Lees meer
Besteld voor mijn man die erg van sterke koffie houdt. Hij vind van Dolce Gusto de sterke variante wel lekker, maar was drinkt nu Star Bucks Americano (die eigenlijk voor koud drinken is, maar drinkt dit warm). Ik zag deze staan en wilde het proberen. Bij de eerste slok was hij niet enthousiast, maar de conclusie was: roeren. Hij had het wel wat sterk verwacht, maar het is wel het sterkste wat we tot nu toe hebben gehad. Ik houd mijzelf niet aan de 'streepjes' aangezien ik een apparaat heb waar ik dat niet in kan stellen. Dus ik kijk naar mijn bekers en weet zelf tot hoeveel het moet in de mok. Mijn man vind dit nu echt wel lekker en toe ik zei dat ik maar 1 doos had besteld klonk hij erg teleurgesteld. Zeker voor herhaling vatbaar! Lees meer
zeer goede sterke koffie zal voor altijd bij me blijven zeer goede sterke koffie zal voor altijd bij me blijven Lees meer
Krachtige smaak , genieten Lees meer
de cupjes sluiten niet goed af in de drukgroep, hierdoor lekt het water uit de machine en is je kopje koffie weggegooid en je aanrecht is zeiknat. dit geldt voor alle cupjes, de kwaliteit is zeer slecht.
als je het lekkende water afvangt met bv een apart kopje zodat het niet in je koffie zit dan smaakt de koffie best wel lekker. (daarvoor de 2e ster)
Lees meer
Deze Dynamite capsules eens besteld als alternatief voor de 'Lungo' of in ieder geval een 'gewoon' kopje koffie. Bij ontvangst viel mij pas op dat er een streepjes index van 1 streepje op staat, wat espresso hoeveelheid is. Ook staat op de cups en de doos '35ml' wat overeen komt met een espresso kopje.
Als een 'gewoon' kopje koffie van c.a. 120 ml, smaakt de koffie heel waterig. Het bekende bakkie slootwater.
Maak je de koffie als een 35ml kop koffie, dus espresso dan smaakt de koffie goed!

Wat dus eigenlijk in dit geval ontbreekt in de omschrijving van het product is dat deze koffie in de espresso categorie valt in plaats van een gewone kop koffie.
Ook staat het nergens duidelijk op de verpakking.

Logisch dan dus, dat mensen dit ervaren als een bakkie slootwater!

Dames en heren: Drink deze koffie als espresso, dus 1 streepje op het apparaat of 35 ml. Dan smaakt de koffie goed en krachtig.
Lees meer
2 cupjes geprobeerd. De koffie en vooral veel water dat over het cupje heen spoelt lekt aan alle kanten uit het apparaat. Alsof het niet voor de Dolce Gusto geschikt is. Hierdoor een niet te drinken waterige koffie. Ik raad deze van harte af! Lees meer
Sterk in cafeïne, maar niet zo sterk in koffiesmaak als je zou verwachten.
Dus voor de smaak liever de espresso strong 10.
Lees meer