Beschrijving

Altijd al barista willen worden?

Bij een bezoek aan een koffiebar staan velen van ons vol verbazing te kijken naar de prachtige latte art en strooisels die de caféspecialiteiten sieren. Als je de droom hebt om het zelf te proberen, kun je koffie zetten met deze kleine set, die zeker indruk zal maken op je gasten.

Je krijgt 6 leuke sjablonen met verschillende motieven, zodat je elke beker gemakkelijk kunt personaliseren. Daarnaast krijg je een bakje dat gemakkelijk gevuld kan worden met cacaopoeder of kaneel, en in een fijn en elegant laagje over de crema, melk of slagroom gestrooid kan worden.

Laat je innerlijke barista los!

Specificaties

Stuks

1

Merk

Kaffekapslen

Decoratieset

Strooier en 6 sjablonen

(6)

Recensies (6)

Prima product. Lees meer
Superleuk, maar alleen als je melkschuim precies op het randje van je kopje eindigt, zodat je het sjabloon zo dicht mogelijk bij de melk kunt houden. Een halve cm eronder en het lukt eigenlijk niet meer, vanwege het lipje om vast te houden.

De sjablonen zijn wel makkelijk schoon te maken en op de strooier zit een plastic dop om af te sluiten, top!
Lees meer
Ik heb een DeLonghi espressoapparaat van 25 jaar oud die het nog geweldig doet en maak graag cappuccino en met deze strooibus met sjablonen maak ik de perfecte cappuccino met het perfecte plaatje! Superleuk! Ik word al echt een barista! Lees meer
Nog niet uitgeprobeerd, maar gekocht omdat het er grappig uitziet en leuk voor als je visite hebt Lees meer
Leuk om oa de koffie te versieren Lees meer
Net als in een echte koffiebar Lees meer