Beschrijving

De Lavazza's Crema E Aroma koffiebonenmelange in een verpakking van 1000 g zodat u een tijdje genoeg koffie bij de hand hebt.

Lavazza's trotse koffietraditie is al jaren een hoofdbestanddeel van veel huishoudens en cafés. U kunt deze hoge kwaliteit nu in huis halen en koffie van cafékwaliteit maken in uw eigen keuken.

Crema E Aroma is een mix van Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika en Robusta bonen uit Afrika. Deze combinatie geeft u een intense ervaring met een delicate bitterheid die de koffie perfect afrondt.

De bonen zijn donker gebrand, perfect om te gebruiken als espresso of als basis voor uw cappuccino, latte of andere dranken op basis van espresso. Als u een espresso maakt, krijg je een mooie crema bovenop u koffie.

Met deze zak koffiebonen van 1000 g kun u uw koffie malen zoals jij het wil en koffie zetten om aan elk verlangen te voldoen. We raden aan om de bonen vlak voor gebruik te malen, zodat uw koffie zo vers mogelijk is.

De hoogwaardige koffie van Lavazza wordt perfect geïllustreerd in hun Crema E Aroma melange. Probeer deze bonen nu uit. We wij weten wel zeker dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Lavazza

Eigenschap

Arabica/Robusta

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

30.11.2025

Lavazza Crema E Aroma Blue

1000 g. Koffiebonen

Recensies (0)