Beschrijving

Heb je zin in een koffie met wat meer intensiteit? Dan is de Senseo Corsé iets voor jou!

Deze koffie is sterker dan de Senseo Classique. Hij biedt een krachtigere koffiesmaak zonder overweldigend te zijn, wat betekent dat het een koffie is waar de meesten nog steeds van zullen genieten.

In deze verpakking zitten 54 pads die je kan delen met vrienden, familie en gasten, of die je een voorraad opleveren die lang genoeg meegaat tot je volgende bestelling. Senseo pads zijn gebruiksvriendelijk en blijven budgetvriendelijk. Bovendien zijn de pads composteerbaar, zodat je je koffie met een goed geweten kan drinken.

De koffie in de pads is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde bonen die direct na het roosteren en malen worden verpakt. Het aroma en de smaken blijven goed bewaard, zodat elk kopje smaakt alsof je het net zelf hebt gemalen.

Bestel nu alvast een grote verpakking Senseo Corsé pads zodat je genoeg hebt tussen de koffiebestellingen door!

Wij ontvangen onze Senseo producten van de bedrijfstak van JDE (Jacobs Douwe Egberts) gericht op de Scandinavische markt, daarom bevatten niet alle Senseo producten Douwe Egberts punten.

Specificaties

Aantal capsules

54

Aantal kopjes

54

Merk

Senseo

Capsule systeem

Senseo

Eigenschap

UTZ-certified, Rainforest alliance

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

25.09.2024

Special Price

€ 6,79

Senseo Corsé

54 pads voor Senseo

(2)

Recensies (2)

Heerlijke Senseo koffiepads , het is mijn favoriete koffiepads. Verschillende geprobeerd, deze blijft toch het lekkerste Lees meer
Prima Lees meer