Beschrijving

De Segafredo Zanetti-groep besteedt aandacht aan elk detail in elke koffiemelange die ze maken. Van het plukken tot het verpakken, ze zijn bij elke stap betrokken om de beste koffie voor de consument te garanderen. Dit is de reden waarom hun logo in zoveel cafés en restaurants over de hele wereld te zien is.

Nu kunt u thuis uw eigen Segafredo-koffie zetten. Probeer deze Caffè Crema Dolce-melange. Het is een fluweelzachte koffie die gemaakt is van middelmatig gebrande Arabica en Robusta bonen.

De uitgebalanceerde harmonie tussen Arabica en Robusta biedt u een koffie met een goed afgerond smaakprofiel. Alle koffieliefhebbers zullen zeker genieten van een kopje van deze versgemalen en gezette koffie melange. Caffè Crema Dolce is ideaal voor het maken van een caffè crema met uw favoriete koffiemachine. Prachtig gekleurde koffie met een delicate crème, wat wilt u nog meer?

Bij Kaffekapslen kunt u nu een zakje van 1000 g van deze delicate melange van hoogwaardige koffie krijgen, zodat u thuis uw eigen café kwaliteit koffie kunt maken. Voor het beste resultaat raden wij aan om de bonen vlak voor het zetten te malen.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Segafredo

Smaak

Zure Robusta, Aromatische Arabica, Medium geroosterde bonen

Eigenschap

1000 Gram, Arabica/Robusta

Intensiteit

Medium (7/10)

Houdbaar tot

31.05.2025

Segafredo Caffé Crema Dolce

1000 g. Koffiebonen

Recensies (0)