Beschrijving

Een echte Italiaanse koffiemelange.

Segafredo heeft de perfecte koffiemelange gemaakt voor de meest authentieke kop Italiaanse koffie die u zich maar kunt wensen. Deze Caffè Crema Classico is gemaakt van 50% Arabica bonen en 50% Robusta bonen. De gelijke hoeveelheid van beide soorten bonen geeft deze koffie een gekruide smaak die mild blijft, terwijl hij u de intensiteit geeft waarnaar u zich verlangt in een espresso. Het betekent ook dat er een minder hoge zuurgraad is, waardoor het prettig en makkelijk drinkbaar word.

Als u echte Italiaanse koffie wilt proberen, is dit de melange voor u. De Segafredo Zanetti-groep voorziet mensen over de hele wereld van heerlijke koffie die met uiterste zorg voor kwaliteit is gemaakt. Het is dan ook geen wonder dat hun koffie in veel cafés en restaurants wordt gebruikt.

U kunt nu vanuit het comfort van uw eigen huis genieten van deze koffie in café stijl. Als u van espresso-gebaseerde dranken houdt, zoals lattes en cappuccino's, moet u deze melange absoluut proberen.

Wanneer u koffie zet van koffiebonen, raden wij u aan de bonen vlak voor het zetten vers te malen. Hierdoor blijven de aroma's en smaken sterk aanwezig voor de best mogelijke ervaring.

Haal nu uw zak met 1000g Caffè Crema Classico koffiebonen bij Kaffekapslen.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Segafredo

Eigenschap

Arabica/Robusta

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

28.11.2025

Segafredo Caffé Crema Classico

1000 g. Koffiebonen

(2)

Recensies (2)

Precies zoals ik hoopte, de koffie smaakte zoals op een
Spaans terras in de zon.
Echte koffie !
Lees meer
Heerlijk! Goede prijs ook... Lees meer

Vergelijkbare categoriën