Beschrijving

Lavazza Espresso Cafeïnevrije capsules voor Nespresso® zijn een mix van volle Braziliaanse Arabica en zoete Zuidoost-Aziatische Robusta bonen. Samen vormen ze een fluweelzachte Italiaanse koffie met aromatische tonen van granen en gedroogd fruit.

Wilt u genieten van kwaliteitskoffie zonder de effecten van cafeïne? Dan zijn Lavazza Espresso Cafeïnevrije capsules precies wat u nodig heeft. Bovendien behoudt het natuurlijke proces voor het verwijderen van cafeïne de zoete, rijke smaak en het aroma van de bonen. Als u 's avonds behoefte heeft aan koffie en u uw nachtrust niet wilt verpesten, zijn deze capsules snel en gemakkelijk te gebruiken. Plaats er een in uw Nespresso apparaat, druk op de knop en u zult in een mum van tijd kunnen genieten van een cafeïnevrije traktatie.

Lavazza is opgericht in Turijn in 1895 en staat al meer dan honderd jaar voor Italiaanse kwaliteit. Een verpakking bevat 10 aluminium capsules voor 10 porties.

De aluminium capsules behouden de kwaliteit van de koffie en zijn oneindig recyclebaar. Lavazza Espresso Cafeïnevrije capsules voor Nespresso® zijn compatibel met Nespresso® machines.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Lavazza

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Milde chocolade, Gedroogd fruit, Zure Robusta, Aromatische Arabica

Eigenschap

Cafeïnevrij, Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

30.10.2024

Lavazza Cafeïnevrij

10 capsules voor Nespresso®

(6)

Recensies (6)

Lekkere koffie met een zachte nasmaak, heerlijk!!! Lees meer
Voor een mooie prijs Lavazza Cafeïnevrij gekocht. Echt genieten! Lees meer
Vond de smaak van deze Lavazza erg tegenvallen.. iig als 'koffie verkeerd' gewoon echt niet lekker, helaas! Lees meer
Helaas is de Koffie in de nieuwe verpakking niet zo goed als de oude. Lichter van kleur en minder smaak. Jammer Lees meer
Ik heb genoten van de koffie. Wat is die lekker. Niet goedkoop maar z’n geld zeker waard. Lees meer
Prima koffie, cups zijn goedkoper dan de aluminium en iets minder sterk, maar smaakt prima en doen het goed in het apparaat. Lees meer