Beschrijving

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is nu ook verkrijgbaar in een grotere verpakking met 30 capsules. Geniet nog langer van deze korte, donkere en aromatische ristretto met deze nieuwe grotere doos. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is een gedurfde koffie met een rijk, krachtig aroma, een siroopachtige body, een dikke, fluweelzachte schuim en een intense smaak.

Een Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is misschien een klein shotje - iets kleiner dan een standaard espresso - maar heeft complexe tonen van karamel, geroosterde kastanjes en donkerrood fruit. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is een espresso van gemiddelde intensiteit, waardoor hij perfect is voor een pauze halverwege de ochtend of na het avondeten. De capsules bevatten gemalen, rijk geroosterde Arabica en Robusta bonen, zorgvuldig bereid door de experts van Nescafé, voor een verkwikkende smaakervaring.

Eén Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista capsule is goed voor één kopje koffie van 35 ml. Een verpakking bevat 30 capsules voor 30 kopjes Nescafé Ristretto. De pods zijn geschikt voor gebruik in alle Nescafe Dolce Gusto koffie pod machines.

Specificaties

Aantal capsules

30

Aantal kopjes

30

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaak

Fruit, Karamel

Kop grootte

Ristretto

Intensiteit

Zeer sterk (9/10)

Houdbaar tot

31.12.2024

Nescafé Ristretto Barista

30 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(3)

Recensies (3)

Omdat ik lactose intolerant ben (en dat nog niet zo lang weet) kan ik de heerlijke cappuccino van onze vrienden van Kaffekapslen niet drinken. Dus maak ik met deze heerlijk stevige koffie mijn eigen lactosevrije cappuccino! Lees meer
Zeer smaakvolle koffie en op de overeengekomen wijze snel geleverd. Lees meer
Voortreffelijke smaak Lees meer

Vergelijkbare categoriën