Sodastream flessen en accessoires

5 producten
Sorteer op:
Reserveer Pack van Sodastream
€ 34,99
1 l. Fles van sodastream
€ 14,99

Niet op voorraad

Sodastream Koolzuurflessen
€ 9,99
Glazen Karaf en pakket van Sodastream
€ 14,99
Reinigingstabletten en pak van Sodastream
€ 6,99

Sodastream flessen

SodaStream bestaat al sinds 1903, dus er is natuurlijk heel veel te weten over dit internationale bedrijf. Hier zijn enkele interessante feiten:

  • Elk jaar voorziet SodaStream vele miljoenen mensen over de hele wereld van ongeveer 1,5 miljard liter zelfgemaakte frisdrank.
  • Je kunt er zeker van zijn dat SodaStream vooroploopt op het gebied van technologie, aangezien ze wereldwijd 65 patenten en 198 handelsmerken hebben.
  • Als we over de hele wereld zeggen, bedoelen we dat ook. SodaStream wordt verkocht in meer dan 60.000 winkels en in 45 landen.
  • Je kunt SodaStream niet alleen wereldwijd vinden, maar hun medewerkers zijn ook behoorlijk veelzijdig. Daaronder zijn meer dan 30 nationaliteiten vertegenwoordigd.

Ondersteuning van SodaStream helpt bij het bouwen van bruggen

SodaStream heeft wereldwijd meer dan 20 productiefaciliteiten, waarvan één net buiten Jeruzalem. Bij deze faciliteit werken Palestijnen, Arabisch-Israëliërs en Israëlische joden, die allemaal samenwerken voor gelijke beloning, voordelen en kansen. Elke Palestijn ondersteunt gemiddeld 10 andere mensen en kan 4-5 keer meer verdienen dan in Palestina. SodaStream wil bruggen bouwen in plaats van barrières tussen landen en mensen. Dit was echter geen gemakkelijke reis, aangezien misleide of politieke activisten de fabriek aanvallen, leugens verspreiden en SodaStream proberen onder druk te zetten om hun Palestijnse werknemers te ontslaan, wat 5.000 mensen zou treffen. Ondersteuning voor SodaStream betekent ondersteuning voor eenheid en gelijkheid.

Gezonder

Een SodaStream in huis gaat gepaard met een aantal gezondheidsvoordelen die je zult waarderen. Allereerst hebben onderzoeken aangetoond dat je met een SodaStream 3 glazen water en/of dranken op waterbasis meer per dag drinkt. Evenzo bevatten deze dranken op waterbasis 54% minder suiker dan frisdrank die je in de winkel kunt kopen. Je kunt ook suikervrije en natuurlijke opties kiezen wanneer je een siroop koopt.

SodaStream cocktails met bubbels

Als je nog niet hebt geprobeerd om je SodaStream-apparaat te gebruiken om cocktails te maken, heb je thuis echt een leuke avond met je vrienden voor de boeg. Het is zowel goedkoop als enorm lekker.

Houd er echter rekening mee dat drankjes met te veel suiker het koolzuur absorberen, wat een explosie in je SodaStream-machine kan veroorzaken. Het is daarom het beste om beproefde recepten te volgen.

Seks and the City in de schijnwerpers

Ingrediënten:

  • 1 dl water
  • 10 druppels vloeibare stevia
  • 2,5 dl 100% cranberrysap
  • 1 limoen
  • 1.5 shot wodka

Meng alle ingrediënten in je SodaStream-fles en doe deze in de machine. Druk op de hendel en wacht tot je een brommend geluid hoort. Laat vervolgens langzaam het gas los voordat je de fles verwijdert. Giet het drankje over wat ijs en garneer het met een schijfje limoen.