• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Chocolade en Snoep

19 producten
  1. Quality Street 900g chocolade van Nestlé
    Nestlé Quality Street 900 g. chocolade
    Now: € 14,99
  2. Smarties Mini Chocolade van Nestle
    Nestlé Smarties Mini 158 g. chocola
    Now: € 2,99
  3. KitKat 10 Schokolade von Nestle
    Nestlé KitKat 10x41,5 g. chocola
    Now: € 3,99
  4. Lion 10 Chocolate from Nestle
    Nestlé Lion 10x42 g. chocola
    Now: € 3,99
  5. After Eight Mint Chocolate van Nestle
    Nestlé After Eight 200 g. chocola
    Now: € 3,99
  6. Green & Black's Dunkel Schokolade 70%
    Marabou Premium 100 g. chocolade
    Now: € 3,00
  7. Master Chocolatier-collectie van Lindt
    Lindt Master Chocolatier Collection 184 G. Chocolade
    Now: € 9,99
  8. Lindor Chocolade Hart van Lindt
    Lindt Lindor Chocoladehart 200 G. Chocolade ballen
    Now: € 9,99
  9. 70% Cacaochocolade van Lindt
    Lindt 70% Cacao 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  10. Intense muntchocolade van Lindt
    Lindt Intense Mint 100 g. chokolade
    Now: € 2,99
  11. Intense Sinaasappelchocolade van Lindt
    Lindt Intense Orange 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  12. Witte Vanille chocolade van Lindt
    Lindt White Vanilla 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  13. 90% Cacaochocolade van Lindt
    Lindt 90% Cacao 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  14. Karamelchocolade van Lindt
    Lindt Karamel 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  15. Pure chili-chocolade van Lindt
    Lindt Chili 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  16. Zeezoutchocolade van Lindt
    Lindt Zeezout 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  17. Zoute Dropchocolade van Lindt
    Lindt Zoute drop 100 g. chocolade
    Now: € 2,99
  18. Karameltopping van Schwartau
    Karamel Topping 250 ml.
    Now: € 3,19
  19. chocolade topping van schwartau
    Chocolade Topping 250 ml.
    Now: € 3,19

Cafeïne en glucose

Het is wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van cafeïne en glucose de concentratie en het werkgeheugen verbetert door de competenties, in de hersengebieden die hiervoor verantwoordelijk zijn, te vergroten. Dit komt omdat de twee stoffen het effect van elkaar versterken. De effecten en resultaten werden alleen waargenomen wanneer de medicijnen samen werden ingenomen en niet afzonderlijk.

Pure chocolade is voedzaam

Pure chocolade kan gezond voor je zijn, omdat het hoge percentages bevat van je aanbevolen dagelijkse inname van het volgende; wanneer je een reep van 100 gram 70-85% chocolade consumeert:

  • 11 gram vezels
  • 67% van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer
  • 58% van de aanbevolen dagelijkse inname van magnesium
  • 89% van de aanbevolen dagelijkse inname van koper
  • 98% van de aanbevolen dagelijkse inname van mangaan

Kalium, fosfor, zink en selenium komen ook voor in pure chocolade.

Houd er echter rekening mee dat 100 gram een ​​zeer royale portie is, die wordt geleverd met 600 calorieën en een kleine hoeveelheid suiker. We raden je aan om de reep van vreugde met een vriend te delen in plaats van het allemaal zelf op te eten.

Voordelen van het snacken van pure chocolade

De meesten van ons houden van chocolade, hier zijn enkele redenen om nooit te stoppen met eten van je favoriete ding:

  • Pure chocolade is een rijke bron van antioxidanten.
  • Pure chocolade kan de bloeddruk helpen verlagen en de bloedcirculatie verhogen
  • Pure chocolade kan een belangrijke rol spelen bij het bestrijden of verbeteren van enkele risicofactoren voor hartaandoeningen.
  • Een verbeterde hersenfunctie kan het gevolg zijn van het eten van matige hoeveelheden pure chocolade.

3 in 1

Misschien heb je wel eens rode wijn samen met chocolade genuttigd of dronk je koffie en kreeg je een chocoladereep. Je hebt waarschijnlijk ontdekt dat de smaken elkaar aanvulden. Daarom hebben we een experimentele drank die je voor jezelf en je geliefde kunt maken met al deze 3 ingrediënten door elkaar:

  • 60 ml. van je beste cabernet, gemengd met 30 gram van je beste pure chocolade (of melkchocolade als je het zoeter wilt), smelt au bain marie of op laag vuur.
  • Giet het mengsel in een whiskyglas door een verwarmde zeef.
  • Voeg 30 ml espresso toe in elk glas en roer tot het gemengd is. Voila!