• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Senseo Original

Koffiezetapparaat voor pads

Op voorraad
Speciale prijs € 41,99 Normale prijs € 50,00

Productspecificatie

Aantal capsules 1
Merk Philips
Capsule systeem Senseo
Eigenschap Maschine
Special Price 41,99

Beschrijving van Senseo Original

Senseo Original is al jaren niet alleen een van de populairste modellen van Senseo, maar ook een van de populairste koffiemachines in Europa. En met een goede reden - want het is een machine die een aantal eigenschappen heeft waardoor hij zich echt onderscheidt van andere koffiezetapparaten.

Het eerste dat je waarschijnlijk opvalt, zijn de 2 uitloopjes, waarmee je 2 kopjes tegelijk kunt zetten. Maar daarnaast is Senseo Original ook voorzien van Senseo's Crema Plus technologie, die ervoor zorgt dat je altijd een koffie krijgt met een rijke crema, hiernaast geeft Senseo's Coffee Boost functie de koffie een rijkere en vollere smaak door het water te verdelen over 45 sproeiertjes wanneer de koffie wordt gezet, zodat het water altijd op de beste manier alle koffie in de pad kan omringen.

Senseo Original heeft ook een praktisch ontwerp, waardoor het uiterst eenvoudig te bedienen is. Voor de Senseo worden de pads eenvoudig en snel in de padhouder geplaatst, waarna het brouwen met slechts één druk op de zetknop begint. Als u 2 kopjes tegelijk zet, drukt u gewoon op de knop voor 2 kopjes. De zettijd is ongeveer 30 seconden voor 1 kopje en 60 seconden voor 2.

Met zijn compacte formaat past hij ook gemakkelijk in de keuken of het thuiskantoor. Want met 33 cm hoog, 31,5 cm breed en 21 cm lang is hij op de meeste plekken makkelijk te plaatsen. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,7 liter, genoeg voor ca. 5 kopjes.

Maar daarnaast krijg je bij de automaat natuurlijk ook toegang tot het grote assortiment Senseo pads. Naast de pads van Senseo zelf, waar u kunt kiezen uit een groot aanbod aan verschillende soorten koffie, variërend van gewone alledaagse koffie tot caféklassiekers als Espresso en Cappuccino, vindt u hier ook pads voor bijvoorbeeld thee en cacao. Daarnaast kun je ook pads krijgen van bekende merken als Gevalia en Lavazza.

Last but not least komt de machine in de kwaliteit die je van Philips mag verwachten, waardoor de kwaliteit altijd top is. Daarom kun je er bij het gebruik van een Senseo-apparaat zeker van zijn dat het eerste kopje ook niet je laatste is - je hoeft het alleen maar regelmatig te ontkalken om ervoor te zorgen dat het altijd optimaal werkt.

Met andere woorden, u krijgt hier niet alleen een betrouwbare en gebruiksvriendelijke machine. U krijgt ook een geavanceerde machine met een enorme keuze aan pads.

Senseo Original
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20
Bestsellers:
Senseo opbergdoos zwart
Senseo Opbergdoos 1 stuk voor Senseo
Now: € 3,99
Melitta wkup Coffee Shot
Wkup Coffee Shot 90 ml.
Now: € 1,00
Senseo Classic Medium Cup Packung und Pods für Senseo
Senseo Classic 36 pads voor Senseo
Now: € 3,29
Café René Classic Packung und Pods für Senseo
Café René Classic 36 Pads voor Senseo
Now: € 1,99
Ontkalker voor Senseo van Philips
Senseo Ontkalker 2 Doseringen van vloeibare ontkalking
Now: € 6,99
Kaffekapslen descaler for Senseo
Ontkalker Vloeibare Kaffekapslen 2 Doseringen voor Senseo
Now: € 4,99