• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Philips Melkopschuimer

Milk Twister CA6500/60

Op voorraad
Now: € 74,99

Productspecificatie

Aantal capsules 1
Merk Philips
Eigenschap Accessoires

Beschrijving van Philips Melkopschuimer

Als je melk nodig hebt voor je koffie, is het geweldig om deze een beetje op te leuken.

Ben je een beetje een barista en wil je koffieklassiekers maken, zoals Café Au Lait, Cappuccino of iets dergelijks - dan moet je deze melkopschuimer hebben!
Deze innovatieve melkopschuimer heeft een tijdloos design met strakke lijnen waardoor hij in elke keuken past.

De testwinnende Philips Senseo Milk Twister CA6500/60 melkopschuimer is voorzien van een Slip-light coating, waardoor schoonmaken eenvoudig is en er niets vast kan komen te zitten. Het heeft dus alleen nog maar een spoelbeurt en een doekje nodig, dan is de machine weer klaar voor gebruik. De klopper en deksel van de machine zijn vaatwasmachinebestendig en daardoor ook gemakkelijk schoon te houden.

De capaciteit is maar liefst 120 ml, dat is genoeg om twee kopjes cappuccino te maken. De melk wordt geklopt door de innovatieve magnetische klopfunctie van Philips, die ervoor zorgt dat het schuim de optimale consistentie en volume krijgt.

Wil je melkschuim voor je ijskoffie, of heb je andere situaties koud melkschuim nodig hebt, dan heeft Philips Senseo Milk Twister ook een speciale functie waarmee je zowel warm als koud melkschuim kunt maken. Je bedient de machine gemakkelijk, deze wordt bediend met slechts één knop.

De melkopschuimer is snoerloos en heeft een 360 graden onderstel. Hierdoor is hij gemakkelijk op te tillen en na gebruik net zo gemakkelijk weer aan te sluiten. Uiteraard heeft de automaat een automatische uitschakelfunctie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken of je je melkopschuimer na gebruik hebt uitgeschakeld.

Laat je innerlijke barista los en nodig je familie en vrienden uit voor koffie die ze niet snel zullen vergeten.

Philips Melkopschuimer
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20