Beschrijving

Fantastische lungo met respect voor het milieu.

De Deense Peter Larsen Kaffe maakt al meer dan 100 jaar kwaliteitskoffie voor koffieliefhebbers in heel Denemarken. In de afgelopen jaren heeft de liefde zich verspreid naar heel Noord-Europa, waar de heerlijke koffie van Peter Larsen Kaffe is omarmd. Lungo van Peter Larsen is een mild gebrande Arabica-koffie, die een unieke balans heeft tussen zoet en zuur. De koffie is biologisch tot stand gekomen, van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen die een diepe en aangename smaak geven, met fijne smaaknuances.

Peter Larsen Kaffe heeft een unieke capsulevezel ontwikkeld uit suikerriet. De cups zijn daardoor 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar en kunnen met ander voedselafval worden weggegooid.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Ingrediënten

Malet kaffe

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Peter Larsen

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Licht geroosterde bonen, Aromatische Arabica

Eigenschap

Biologisch, Composteerbaar

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

05.06.2024

Peter Larsen Lungo

10 capsules voor Nespresso®

(2)

Recensies (2)

Inderdaad, kan met deze cups geen koffie zetten. Jammer van het geld . Lees meer
9 van de 10 cups werken niet naar behoren en komt er alleen ‘slootwater’ in het kopje. Het papierachtige vlies van de cup wordt dan niet geperforeerd door de mesjes en deukt alleen een beetje in. Het enkele cupje dat wel geperforeerd wordt geeft geen lekkere koffie. Jammer want op zich ben ik een voorstander van organische producten. Lees meer

Vergelijkbare categoriën