Beschrijving

Ethiopische koffie is een van de meest exclusieve ter wereld, die bekend is en gekoesterd wordt om zijn delicate bloemige tonen.

Hier krijg je onze Ethiopische single origin koffie, die natuurlijk gemaakt is van 100% Arabica bonen.

Als we een beetje bescheiden moeten zijn en het zelf moeten zeggen, hebben we hier een unieke koffie gecreëerd. Want hier krijg je een koffie die zich van andere koffies onderscheidt door een karakteristieke zuurgraad. Deze zuurgraad is heel bewust en is ontstaan doordat de bonen een bijzonder milde branding hebben ondergaan. Maar daarnaast heeft het ook een body die komt met de typische tonen van bosbessen en bloemen die bekend zijn van Ethiopische bonen, en die helpt om de koffie een speciale frisheid te geven.

Hier is dan ook een koffie die gemaakt is voor iedereen die houdt van een koffie met een frisse smaak, die tegelijkertijd ook een beetje zuur mag zijn.

We hebben de koffie verpakt in een capsule van biologisch afbreekbaar natuurlijk materiaal, waardoor de capsules na gebruik probleemloos met het huisvuil (of op de composthoop) kunnen worden weggegooid.

We leveren het in 10 capsules, wat perfect past bij je Nespresso machine®.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Licht geroosterde bonen, Aromatische Arabica, Bloemen, Milde zuurgraad, Bessen

Eigenschap

Rainforest alliance, Composteerbaar, Arabica

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

24.09.2024

Lungo - Composteerbaar

10 capsules voor Nespresso®

(3)

Recensies (3)

Lichte smaak en cups vallen uit elkaar! Lees meer
Very bland taste, a bit nauseating even. Got quite a few boxes in a package deal. Wanted to give it away to my sister, but coincidentally she also wanted to get rid of hers to me at the same time. Capsules also damage very easily, which leads to a mess when they break during coffee preparation. Lees meer
Cupjes vallen uit elkaar in de machine. Ik heb nu al meerdere keren met een pincet de onderdelen van het cupje uit de machine moeten halen. Composteerbaar is leuk, maar niet in de machine! Lees meer