• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Green Meadow - Nordic Roast

398 g. Chai Thee

Op voorraad
Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 398
Merk Nordic Roast
Smaak Specerijen, Zoetheid, Thee
Eigenschap Veganistisch
Kop grootte Normale kop
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 12.01.2023

Beschrijving van Green Meadow - Nordic Roast

Met Green Meadow krijg je een klassieke Chai zoals je die kent, maar dan in een vegan versie. Want met deze variant heeft Nordic Roast het gewone melkpoeder vervangen door rijstmelk.

Hier krijg je dus een Vegan Chai die vrij is van dierlijke producten en daarom bijzonder geschikt is voor veganisten of mensen met een melkallergie.

Deze Chai verschilt dus niet significant van Nordic Roasts Indian Summer Chai, omdat het melkpoeder simpelweg is vervangen door de niet-dierlijke melkpoeder rijstmelk.

Je krijgt dus nog steeds een klassieke Chai zoals je die kent, vol pittige tonen als kaneel, kardemom en gember, maar aangezien deze variant al met rijstmelk wordt geleverd, kun je gewoon water toevoegen om een lekkere Chai te maken. En zoals altijd het geval is met Nordic Roast Chai, wordt het chai-poeder geleverd in een elegant en praktisch blikje, dat kan worden gerecycled wanneer het laatste chai-poeder is opgebruikt.

We leveren deze aromatische veganistische Chai-thee in een blikje van 398g, genoeg om ongeveer 15 kopjes Chai te zetten.

Nordic Roast is een Deens premium Chai-bedrijf gevestigd in Kopenhagen. Nordic Roast is toegewijd aan het leveren van premium Chai latte-producten als hoogwaardig alternatief voor koffie en thee, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, goede smaak en een stijlvol ontwerp, waar oosterse en westerse tradities samenkomen.

Green Meadow - Nordic Roast
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20