• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Dolce Gusto Genio S Plus

Automatische capsulemachine

Op voorraad
Now: € 84,99

Productspecificatie

Aantal capsules 1
Merk DeLonghi
Capsule systeem Dolce Gusto
Eigenschap Maschine

Beschrijving van Dolce Gusto Genio S Plus

Design en functionaliteit in perfecte harmonie.

De Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus-capsulemachine lijkt verwarrend veel op het basismodel - de gewone Dolce Gusto Genio S. Maar in tegenstelling tot zijn kleine broertje zit de Genio S Plus- boordevol met extra functies, die je meer keuze geven bij het brouwen van je favoriete drank.

Het ontwerp is een perfect samenspel tussen het moderne en het klassieke, met ronde zachte lijnen, een brutale rode kleur, verchroomd en een paar zwarte accenten. De machine is daarom perfect voor zowel de klassieke tijdloze keuken als de moderne gestroomlijnde keuken. De functionaliteit is sober en soepel geïntegreerd in het ontwerp, waardoor gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit top zijn. Het waterreservoir is 0,8 liter en is gemakkelijk te bereiken en te vullen.

Alle bediening van de machine vindt plaats vanaf het grote voorpaneel. Van hieruit kun je de hoeveelheid water instellen, die vermeld staan op de capsule en verpakking - van daaruit doet de machine de rest - en zet je met een volle 15 bar druk je favoriete koffie. Houd je meer van thee of chocolademelk, dan is dat natuurlijk net zo makkelijk!

Om u de perfecte ervaring te geven, heeft Dolce Gusto Genio S Plus een aantal functies die u de meeste flexibiliteit geven, zodat u uw ochtendkoffie precies zo kunt krijgen als u dat wilt. Wil je liever een grotere kop koffie, dan selecteer je de XL-functie vanaf het voorpaneel. Van hieruit kun je ook kiezen welke temperatuur je het liefst hebt - en dan dan is er ook nog de EspressoBoost-functie, voor een extra aromatische en intense kop espresso.

Hoewel de machine een schat aan functies bevat, is hij energieklasse A en schakelt hij zichzelf uit na 1 minuut inactiviteit. Het is voldoende tijd om meerdere kopjes achter elkaar te zetten zonder wachttijd, maar tegelijkertijd een zekerheid dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u vergeet de machine uit te schakelen wanneer u van huis gaat.

Het onderhoud van de machine is heel eenvoudig. Het licht automatisch rood op als het ontkalken tijd is. De verwijderbare onderdelen van de machine zijn vaatwasmachinebestendig en de rest kan worden schoongemaakt met een natte doek.

Dolce Gusto Genio S Plus
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato Packung und Kapsel für Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto
Now: € 4,29
Melitta wkup Coffee Shot
Wkup Coffee Shot 90 ml.
Now: € 1,00
Plastic capsulehouder voor Dolce Gusto met capsules
Capsulehouder voor 35 Dolce Gusto-capsules
Now: € 12,99
Nescafé Café au Lait Packung und Kapsel für Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 4,29
Nescafé Americano pak en capsule voor Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 4,79
Café René Grande pak en capsule voor Dolce Gusto
Grande - René 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 2,99