• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Dolce Gusto Genio S Plus

incl. 6 pakketten capsules

Op voorraad

€ 104,99

Productspecificatie

Aantal capsules 1
Capsule systeem Dolce Gusto

Dit aanbod omvat:

1 x
Dolce Gusto Genio S Plus
Dolce Gusto Genio S Plus Automatische capsulemachine
(1)
1 x
Starbucks Caramel Macchiato
Starbucks Caramel Macchiato 12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto
(152)
1 x
Starbucks Cappuccino
Starbucks Cappuccino 12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto
(76)
1 x
Starbucks Grande House Blend
Starbucks Grande House Blend 12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto
(65)
1 x
Nescafé Lungo
Nescafé Lungo 16 capsules voor Dolce Gusto
(50)
1 x
Nescafé Espresso Intenso
Nescafé Espresso Intenso 16 capsules voor Dolce Gusto
(45)
1 x
Nescafé Café au Lait Intenso
Nescafé Café au Lait Intenso 16 capsules voor Nescafé Dolce Gusto
(112)

Beschrijving van Dolce Gusto Genio S Plus

Een compact ontwerp vol geweldige functies.

De Dolce Gusto® Genio S Plus is het hoogtepunt van de populaire Genio serie die huizen over de hele wereld heeft veroverd. Wie de Genio serie kent, zal snel de lijnen van het ontwerp herkennen die alle machines uit de serie gemeen hebben. De Dolce Gusto® Genio S Plus is compacter dan zijn voorgangers en heeft zachtere lijnen en een tijdloos ontwerp, waardoor hij een perfecte aanvulling is in elke keuken. Het ontwerp is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het is ook gebruiksvriendelijk, en de capaciteit van het waterreservoir van 0,8 l is voldoende, zodat u het reservoir niet voortdurend hoeft bij te vullen.

De Dolce Gusto® Genio S Plus wordt bediend via het voorpaneel. Het gebruiksvriendelijke Dolce Gusto® systeem vereist geen barista-ervaring: plaats gewoon uw favoriete capsule en pas de hoeveelheid water aan - de machine doet de rest.
Als u kieskeurig bent wat uw koffie betreft, heeft de Dolce Gusto® Genio S Plus extra functies om u te helpen uw drankje precies zo te maken als u dat wilt. Als u de voorkeur geeft aan een intense espresso, kunt u de EspressoBoost-functie gebruiken om een espresso met meer smaak te krijgen. Wilt u een nog grotere kop koffie, druk dan op de XL-functie bovenaan het bedieningspaneel. Met het bedieningspaneel kunt u ook de temperatuur regelen, zodat u ervoor kunt kiezen uw koffie te laten zetten van extra heet tot kamertemperatuur.

De Dolce Gusto® Genio S Plus zet uw koffie met een druk van 15 bar, waardoor u een authentieke koffiedrinkervaring krijgt. Zelfs met al zijn functies en de hoge druk is de Dolce Gusto® Genio S Plus energievriendelijk en schakelt hij uit na 1 minuut inactiviteit.

Als eigenaar van Dolce Gusto® Genio S Plus hebt u toegang tot een enorme selectie capsules, elk met een eigen smaakervaring.
Om u de beste start te geven met uw Dolce Gusto® Genio S Plus, hebben we dit pakket samengesteld met een grote verscheidenheid aan favoriete dranken van onze klanten. Hier vindt u alles, van een lungo tot een latte, cappuccino en espresso, zodat u uw Dolce Gusto® Genio S Plus echt kunt testen en uw favoriet kunt vinden!

Productdetails:
• Automatische regeling voor snel en capsule-aangepast brouwen
• Hoge druk (15 bar) voor een rijke en dikke crema
• Ondersteunt capsules voor meer dan 50 dranken met verschillende kopgroottes (bijv. NESCAFÉ Dolce Gusto® en STARBUCKS, thee, cappuccino, latte, warme chocolademelk, enz.)
• Makkelijk te reinigen
• Espresso Boost
• XL-kopfunctie
• Kan zowel warme als koude dranken brouwen
• Energievriendelijk: schakelt automatisch uit na 1 minuut inactiviteit
• Energieklasse A
• 2 jaar garantie