Beschrijving

Voor wie op zoek is naar koffiebonen die perfect zijn voor een lungo-koffie, maar met meer intensiteit, heeft Café Royal een melange van Arabica bonen uit Honduras ontwikkeld met de naam Honduras Crema Intense. De smaak is sterker dan die van de Honduras Crema, en de zuurtegraad is even delicaat.

De sterkere intensiteit biedt toetsen van pure chocolade, mout en kastanjes, waardoor de koffie perfect is om zwart te drinken of met toevoeging van suiker en melk, als dat is wat u verkiest.

De bonen uit Honduras van Café Royal zijn duurzaam geteeld en zijn Fairtrade- en Rainforest Alliance-gecertificeerd, zodat u met een goed geweten kunt genieten van de smaak van uw koffie.

Koop uw Honduras Crema Intense bonen in een zak van 1 kg, zodat u langer kunt genieten van koffie van hoge kwaliteit!

Voor het beste resultaat raden we aan de bonen vlak voor gebruik te malen.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Café Royal

Smaak

kastanje, Pure chocolade, Aromatische Arabica

Eigenschap

Fairtrade, 1000 Gram

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

31.03.2024

Crema Intenso Honduras - Café Royal

1000 g. Koffiebonen

(2)

Recensies (2)

Een aanrader! Deze boon proeft krachtig, warm, vol en heeft een mooi afgeronde smaak. Ik drink al jaren koffie van bonen van een ander merk. Ik weet, smaken verschillen, echter voor mij geldt dat ik aangenaam verrast werd. Deze heeft voor mij de andere nu nl van zijn plaats verstoten ...! Lees meer
Heb 3 zakken koffie besteld. Een Crema, Crema Intenso en een Espresso om te proeven, maar de Crema en Crema intenso is zonde van het geld. Ook deze smaakt niet lekker, Absoluut niet wat ik er van verwacht had en voor mij absoluut niet zoals er over geschreven wordt. De Espresso boon ben ik nog niet aan toegekomen....... eerst deze met lichte tegenzin opmaken. Jammer Lees meer

Vergelijkbare categoriën