Beschrijving

Colombiaanse koffie is een van de populairste koffiesoorten ter wereld. De koffie die in dit gebied wordt geproduceerd, is zacht, fruitig en altijd een voltreffer. Als onderdeel van hun Farmers Origins lijn heeft Nescafé een Colombiaanse koffie van één oorsprong gemaakt in een cafeïnevrije versie.

Elke pod in deze doos biedt een koffie die uitsluitend is gemaakt van Arabica bonen die vakkundig zijn geroosterd en gemalen. De aluminium pod waarin ze zijn verpakt, bewaart de smaak en het aroma, zodat ze bij het zetten net zo vers ruiken en smaken als bij de bereiding.

Met een 6 op de intensiteitsschaal is deze koffie mild, met fruitige tonen. Het is een espresso die heerlijk is op zichzelf of met een scheutje melk. En als je 's avonds zin hebt in een café-stijl, kun je deze cafeïnevrije koffie gebruiken als basis voor je cappuccino of latte.

Elke verpakking wordt geleverd met 10 aluminium pods die dankzij je Nespresso® machine gemakkelijk en snel kunnen worden gezet. Geen zorgen meer over je cafeïne-inname dankzij deze pods.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Nespresso

Smaaktonen

Fruit

Eigenschap

Cafeïnevrij, Aluminium, Arabica

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

15.06.2024

Colombia Espresso Decaffeinato - Nescafé

10 capsules voor Nespresso®

(1)

Niet op voorraad

Recensies (1)

Heerlijke koffie vol van smaak. Echt een aanrader. Lees meer